top of page

Naturligt ansiktslyft utan injektioner eller smärta

En innovativ, anti-age ansiktsbehandling för dig som vill ha slätare och fastare hud utan botox eller fillers. Med i-face kan du minska rynkor och reducera fina linjer i ansiktet på ett naturligt sätt utan ingrepp.

I-Face ansiktsföryngring kvinna med EMS

Vad är i-face?

i-face är en kliniskt beprövad, effektiv och säker ansiktsföryngringsbehandling som passar alla hudtyper. i-face kombinerar kraften från flera innovativa teknologier för att effektivt motverka ålderstecken, öka blodcirkulationen och skapa nytt kollagen. Ansiktsbehandlingen ger synliga resultat utan att orsaka smärta eller obehag, och kräver ingen återhämtningstid.

Hur fungerar i-face?

i-face använder flera avancerade teknologier för att stimulera kollagenproduktionen, förbättra blodcirkulationen och stärka ansiktsmusklerna.

 

 • Radiofrekvens: Radiovågor värmer upp den djupare hudvävnaden, vilket stimulerar kollagenproduktionen och stramar upp huden.
   

 • Elektrisk muskel Stimulering (EMS): Stimulerar ansiktsmusklerna, vilket ger en lyftande effekt och förbättrar hudens elasticitet samt ökar blodcirkulationen, vilket ger huden lyster.

004a457f-41c6-4d97-9497-01057d3a96ab.jpg
i-face ansiktsbehandling kvinna slappnar av

Är i-face rätt behandling för mig?

Om du är ute efter en säker och skonsam ansiktsföryngringsbehandling som ger dig direkta, synliga resultat, så kan i-Face hjälpa dig med att:

 

 • Minska rynkor och fina linjer

 • Förbättra hudens struktur och elasticitet

 • Strama upp huden och ge en lyftande effekt

 • Få en friskare och mer strålande hud
   

Resultat med i-face

Redan efter två behandlingar av i-face kan du se en förbättrad hudstruktur, minskade rynkor och en mer lyftande effekt på ansiktet. Varje behandling ger gradvisa förbättringar, och de bästa resultaten uppnås vanligtvis med en serie av 4-5 ansiktsbehandlingar.

i-face före och efter resultat
 • Vad ska jag tänka på inför mitt första besök?
  Du behöver inte förbereda dig alls. Har du bokat i-model eller i-motion kommer du få låna ett anpassat bomullsunderställ.
 • Hur lång tid tar det tills jag ser resultat?
  Den här frågan är väldigt individuell och beror på dina förutsättningar samt livsstil, kost, vardagsmotion, gener mm. Det vi kan säga är att du kommer få resultat mycket snabbare än med traditionell träning. Genom att få in 4 träningstimmar på 25 minuter och träna 90% av dina muskelgrupper samtidigt, så får du en tonad kropp snabbare. För att ge ett ungefärligt svar så har vi vid 6-8 träningssessioner sett dokumenterade resultat från våra kunder: gått ner 2 klädstorlekar. tappat 6 -10 kilo. tappat 10 cm i midjan. Vi rekommenderar 1-2 sessioner i veckan för optimala resultat.
 • Måste jag gå på EMS-träning regelbundet för att bevara mina resultat?
  Precis som all annan träning kräver EMS regelbundenhet för att ge optimala resultat. Här kan du använda EMS-träning som ett komplement till annan aktivitet eller bara hålla dig till EMS-träning som egen träningsform. För bästa resultat bör du även inkludera en hälsosam kost och vardagsmotion. För att fortsätta att underhålla din EMS-träning rekommenderar vi att du går på ett träningspass i veckan.
 • Vem kan gå på EMS-träning?
  EMS-träning passar för alla åldrar, kroppstyper och träningsmål - så länge du är frisk. Oavsett om du vill gå ner i vikt, stärka dina muskler, har ryggproblem eller behöver lättare rehabträning. Kontraindikationer Graviditet Pacemaker/kroppselektronik Epilepsi Njurproblem Omedicinerad hjärt-eller kärlsjukdom
 • Kan man träna EMS när man är gravid?
  Nej, vi rekommenderar inte att gravida människor kör EMS-träning. Däremot rekommenderar vi EMS-träning från 3-månader efter förlossning för att bygga upp bäckenbottenmuskulaturen. Du är välkommen att boka en tid så fort din barnmorska gett klartecken.
 • Hur kommer jag i kontakt med er?
  Du når oss snabbast genom att skicka ett mail till info@emsshape.se
 • Vilka öppettider har ni?
  Vi har öppet måndag till fredag från kl 09:00 - 17:00.
 • Hur ser omboknings -och avbokningspolicyn ut?
  Om du får förhinder och inte kan dyka upp till din bokade tid så måste du boka av den senast 24 timmar innan ditt besök. Av -och ombokningar som sker mindre än 24 timmar före en planerad träningssession debiteras med fullt pris.
i-face kvinna i profil
Boka i-face

Få yngre, elastisk hud på bara några veckor med i-face!

Eller är du ute efter kroppsskulptering? Läs mer om i-motion och i-model här.

bottom of page