top of page

Få en tonad och välformad figur snabbt och smärtfritt

i-model är en ny och revolutionerande typ av kroppsskulptering, där du effektivt kan uppnå synliga resultat utan att spendera timmar på gymmet. Vår banbrytande EMS-teknik erbjuder en effektiv och bekväm lösning för att bli av med oönskat fett och komma i form utan kirurgi.

i-model kroppsdräkt på kvinna

Vad är i-model?

i-model är en kroppsträning som använder EMS-teknologi för att reducera celluliter, öka i muskelmassa, få fart på fettförbränningen samt ge fastare och slätare hud. Bli av med slapp hud på magen, låren och andra problemområden, återfå muskler och muskelmassa som försvunnit med åren, och få en lyftande effekt på rumpan - allt utan kirurgiska ingrepp. Men det slutar inte där! i-model erbjuder även lymfdränageprogram som stimulerar lymfsystemet och därmed hjälper kroppen bli av med slaggprodukter och överskottsvätska.

Hur fungerar i-model?

i-model använder sig av neuromuskulära impulser för att stimulera musklerna djupt och effektivt. Den patenterade EMS-dräkten från i-motion group är utrustad med hela 22 elektrodplattor som placeras över hela kroppen. Under träningssessionen skickas neuromuskulära impulser genom elektroderna vilket får musklerna att kontraheras. Kontraktioner med i-model är betydligt mer intensiva och effektiva än vad du kan uppnå med traditionell träning. Man kan säga att ett pass på 25 minuter med i-model motsvarar hela 4 timmars intensiv träning på gymmet!

Tack vare EMS-tekniken bakom i-model aktiveras 90% av dina muskler samtidigt, vilket ger en oöverträffad effektivitet.

i-model behandlingssalong dräkt och smartplatta
i-model funktioner dräkt

Är i-model rätt för mig?

Om du är ute efter en effektiv väg till till en starkare och slankare kropp, kan i-model hjälpa dig att:

 

 • Gå ner i vikt och få en tonad figur

 • Forma din kropp och förbättra din muskeldefinition

 • Minska synligheten av celluliter

 • Få en fastare och mer elastisk hud

 • Förbättra din cirkulation

 • Få fart på lymfsystemet
   

Oavsett om du är nybörjare eller vill göra vardagsträning lättare kan i-model ge dig fantastiska resultat. i-model är det bekvämaste och effektivaste sättet att komma i form, och du kan se synliga förbättringar redan efter några få sessioner.

Resultat med i-model

i-model ger dig synliga och långvariga resultat på en rad områden, bland annat:
 

 • Fettförbränning: Bli av med oönskad fettvävnad och få en slankare figur.

 • Kroppstoning: Forma din kropp och förbättra din muskeldefinition.

 • Cellulitreducering: Minska synligheten av celluliter och få en jämnare hudyta.

 • Hudåtstramning: Få en fastare och mer elastisk hud.

 • Rumplyft: Lyft din rumpa och ge den mer volym.

 • Lymfdränage: Förbättra cirkulationen och reducera slaggprodukter och vätska.

 • Minska ryggproblem: Få bort eller minska ryggsmärta och spända axlar.

Kundresultat efter i-model
Cristin: -8 kg på 4 veckor

Mia: -9 kg på 7 veckor

Maria: Från storlek 42-44 till 36-38 på 6 veckor

Helena: Från L till M på 5 veckor

i-model före och efter resultat
 • Vad ska jag tänka på inför mitt första besök?
  Du behöver inte förbereda dig alls. Har du bokat i-model eller i-motion kommer du få låna ett anpassat bomullsunderställ.
 • Hur lång tid tar det tills jag ser resultat?
  Den här frågan är väldigt individuell och beror på dina förutsättningar samt livsstil, kost, vardagsmotion, gener mm. Det vi kan säga är att du kommer få resultat mycket snabbare än med traditionell träning. Genom att få in 4 träningstimmar på 25 minuter och träna 90% av dina muskelgrupper samtidigt, så får du en tonad kropp snabbare. För att ge ett ungefärligt svar så har vi vid 6-8 träningssessioner sett dokumenterade resultat från våra kunder: gått ner 2 klädstorlekar. tappat 6 -10 kilo. tappat 10 cm i midjan. Vi rekommenderar 1-2 sessioner i veckan för optimala resultat.
 • Måste jag gå på EMS-träning regelbundet för att bevara mina resultat?
  Precis som all annan träning kräver EMS regelbundenhet för att ge optimala resultat. Här kan du använda EMS-träning som ett komplement till annan aktivitet eller bara hålla dig till EMS-träning som egen träningsform. För bästa resultat bör du även inkludera en hälsosam kost och vardagsmotion. För att fortsätta att underhålla din EMS-träning rekommenderar vi att du går på ett träningspass i veckan.
 • Vem kan gå på EMS-träning?
  EMS-träning passar för alla åldrar, kroppstyper och träningsmål - så länge du är frisk. Oavsett om du vill gå ner i vikt, stärka dina muskler, har ryggproblem eller behöver lättare rehabträning. Kontraindikationer Graviditet Pacemaker/kroppselektronik Epilepsi Njurproblem Omedicinerad hjärt-eller kärlsjukdom
 • Kan man träna EMS när man är gravid?
  Nej, vi rekommenderar inte att gravida människor kör EMS-träning. Däremot rekommenderar vi EMS-träning från 3-månader efter förlossning för att bygga upp bäckenbottenmuskulaturen. Du är välkommen att boka en tid så fort din barnmorska gett klartecken.
 • Hur kommer jag i kontakt med er?
  Du når oss snabbast genom att skicka ett mail till info@emsshape.se
 • Vilka öppettider har ni?
  Vi har öppet måndag till fredag från kl 09:00 - 17:00.
 • Hur ser omboknings -och avbokningspolicyn ut?
  Om du får förhinder och inte kan dyka upp till din bokade tid så måste du boka av den senast 24 timmar innan ditt besök. Av -och ombokningar som sker mindre än 24 timmar före en planerad träningssession debiteras med fullt pris.
i-model kroppsdräkt
Boka i-model

Sluta drömma, få en starkare och slankare kropp med i-model!

Upplev förvandlingen själv genom att boka en tid idag. För bästa resultat rekommenderar vi att du köper ett klippkort som ger dig 10 st-träningstillfällen.

Är du nyfiken på ansiktsbehandling istället? Läs mer om i-Face här. Eller är du träningsvan och vill maxa dina resultat? Då är i-motion rätt för dig.

bottom of page