top of page
Vågig abstrakt bakgrund

Kontakta oss på EMS Shape

Har du frågor om våra ansikts -eller kroppsskulpteringsbehandlingar? Skicka in dina frågor till oss idag! 

EMS Shape är en exklusiv distributör och utbildare av i-motion group i Sverige

Våra EMS Master Trainers

Hos oss välkomnas du av Helena, Sabina eller Rickard. De brinner för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen, och tar alltid din säkerhet och välmående i första hand.

 

Vår personal har gedigen kunskap om EMS och dess effekter på kroppen. De skräddarsyr din träning utifrån dina mål och behov, oavsett om du vill förbättra din kondition, bygga muskler eller rehabilitera en skada. Med en positiv attityd och professionalism skapar de en trygg och motiverande miljö för din träning.

Boka din tid idag eller kontakta oss för att veta mer!

Rickard och Helena EMS Shape Team SVD
Dräkt i-model 22 st plattor

Varför du ska välja EMS Shape

Många kliniker fokuserar på punktbehandling med EMS, vilket ger missvisande och begränsade resultat. Vi på EMS Shape tror istället på effektiv helkroppsträning med våra program och utrustningar. Vi använder 22 elektrodplattor för att stimulera hela din kropp samtidigt, vilket ger dig synliga förbättringar på alla områden. Resultaten talar för sig själva!

EMS-vågen har nått Sverige

EMS-träning är hetare än någonsin! De senaste åren har denna effektiva och tidseffektiva träningsform exploderat i popularitet världen över. I Tyskland, England, Frankrike, Spanien, Italien och till och med i vårt grannland Danmark erbjuds EMS-träning nu i princip i varje hörn. Sverige ligger inte långt efter. Intresset för EMS ökar stadigt, och snart kommer den här innovativa träningsformen att vara en självklarhet även i våra svenska salonger och träningsstudios.

i-model kvinna

Köp professionell och skräddarsydd EMS-utrustning

Erbjud dina kunder den mest moderna och effektiva träningen med EMS-utrustning från i-motion group. Vi erbjuder marknadens mest prisvärda och användarvänliga EMS-produkter samt skräddarsydda lösningar för professionella aktörer inom tränings- och skönhetsbranschen.​

Kontaktformulär

Hitta till oss

EMS Shape Studio KARLAVÄGEN/Salong The Venue Karlavägen 7, 114 24 Stockholm

EMS Shape Studio KUNGSGATAN/Salong The VenueKungsgatan 23111 43 Stockholm

  • Facebook
  • Instagram

Tack för din fråga! Vi återkommer till dig inom kort.

bottom of page