top of page

Få din drömkropp på bara 6 veckor!

Vill du ta din träning till en helt ny nivå och uppnå din drömkropp på några veckor? Prova IN:SHAPE, tränings -och kostprogrammet som ger dig en tonad kropp på 6 veckor!

i-model dräkt på kvinna

Vad är IN:SHAPE?

Som ett komplement till i-model erbjuder vi även ett program som heter IN:SHAPE, för dig som vill få en riktigt tonad kropp på 6 veckor. IN:SHAPE kombinerar kraften i i-model med en kostplan för att ge dig maximala resultat på minimal tid. Vi gör träningen enkel, tidseffektiv, utan krångliga övningar och mer skonsam - på bara 25 min. Till detta får du fantastiskt goda och lättlagade recept och en hälsosam detox-kur som hjälper dig att gå ner i vikt på bara 6 veckor.
 

Hur fungerar IN:SHAPE?

IN:SHAPE är ett program som kombinerar kraften av i-model bodysculpturing med en skräddarsydd kostplan och en detoxkur för att leverera maximala resultat på minimal tid. ​ i-model stimulerar fettförbränning och muskeltillväxt på ett effektivt och säkert sätt, medan kostplanen ger dig de näringsämnen du behöver för att optimera din träning och återhämtning.

IN:SHAPE programmet innehåller 3 delar:

1. I-MODEL EMS GYM = 25 min liggande helkroppsträning med den modernaste och mest effektiva träningsmetoden som finns på marknaden. Varje session riktar sig mot specifika problemområden för att maximera fettförbränningen och muskeltonus.

2. Kostplan = vår hälsocoach skapar en kostplan med hälsosamma, enkla och goda recept för att optimera din träning och återhämtning. Vi räknar inga kalorier och du bestämmer själva vilka recept du vill laga från receptbanken. 

3. Detox-kur = Alpha Plus detoxkur rensar bort slaggprodukter och toxiner för en renare och mer energisk kropp. För mer info om detoxkuren, läs här.​​

INSHAPE hälsocoach och i-model dräkt
Tonad kvinnokropp

Är IN:SHAPE rätt för mig?

Vill du se synliga resultat på kort tid och ta din kost till en ny nivå? Då är IN:SHAPE det perfekta programmet för dig!

IN:SHAPE kombinerar kraften i i-model bodysculpturing med en skräddarsydd kostplan och en detoxkur för att ge dig en revolutionerande transformation på bara 6 veckor.
 

 • Gå ner i vikt och få en tonad figur

 • Forma din kropp och förbättra din muskeldefinition

 • Minska synligheten av celluliter

 • Få en fastare och mer elastisk hud

 • Förbättra din cirkulation

 • Få fart på lymfsystemet
   

IN:SHAPE är programmet för sig som vill ha snabba och synliga resultat, och vill ha en personlig coach som stöttar dig hela vägen. Har du friskvårdsbidrag - Grattis då kan du nyttja det för detta program!

Resultat med IN:SHAPE

Upplev en revolutionerande kroppstransformation! Se resultat på bara 6 veckor:
 

 • Slankare och tonad figur
  Förbränn oönskad fettvävnad och få en märkbart slankare figur.

 • Jämn hudyta
  Minska synligheten av celluliter och få en jämnare och fastare hud.

 • Starkare muskler
  Bygg starkare muskler och öka din styrka.

 • Förbättrad hållning
  Få en fastare hud som ger dig en bättre hållning.

 • Lyft din rumpa
  Få en mer välformad rumpa med mer volym och definition.

 • Förbättrad cirkulation
  Stimulera lymfsystemet och reducera slaggprodukter och vätska för en renare kropp.

Resultat med INSHAPE Programmet
 • Vad ska jag tänka på inför mitt första besök?
  Du behöver inte förbereda dig alls. Har du bokat i-model eller i-motion kommer du få låna ett anpassat bomullsunderställ.
 • Hur lång tid tar det tills jag ser resultat?
  Den här frågan är väldigt individuell och beror på dina förutsättningar samt livsstil, kost, vardagsmotion, gener mm. Det vi kan säga är att du kommer få resultat mycket snabbare än med traditionell träning. Genom att få in 4 träningstimmar på 25 minuter och träna 90% av dina muskelgrupper samtidigt, så får du en tonad kropp snabbare. För att ge ett ungefärligt svar så har vi vid 6-8 träningssessioner sett dokumenterade resultat från våra kunder: gått ner 2 klädstorlekar. tappat 6 -10 kilo. tappat 10 cm i midjan. Vi rekommenderar 1-2 sessioner i veckan för optimala resultat.
 • Måste jag gå på EMS-träning regelbundet för att bevara mina resultat?
  Precis som all annan träning kräver EMS regelbundenhet för att ge optimala resultat. Här kan du använda EMS-träning som ett komplement till annan aktivitet eller bara hålla dig till EMS-träning som egen träningsform. För bästa resultat bör du även inkludera en hälsosam kost och vardagsmotion. För att fortsätta att underhålla din EMS-träning rekommenderar vi att du går på ett träningspass i veckan.
 • Vem kan gå på EMS-träning?
  EMS-träning passar för alla åldrar, kroppstyper och träningsmål - så länge du är frisk. Oavsett om du vill gå ner i vikt, stärka dina muskler, har ryggproblem eller behöver lättare rehabträning. Kontraindikationer Graviditet Pacemaker/kroppselektronik Epilepsi Njurproblem Omedicinerad hjärt-eller kärlsjukdom
 • Kan man träna EMS när man är gravid?
  Nej, vi rekommenderar inte att gravida människor kör EMS-träning. Däremot rekommenderar vi EMS-träning från 3-månader efter förlossning för att bygga upp bäckenbottenmuskulaturen. Du är välkommen att boka en tid så fort din barnmorska gett klartecken.
 • Hur kommer jag i kontakt med er?
  Du når oss snabbast genom att skicka ett mail till info@emsshape.se
 • Vilka öppettider har ni?
  Vi har öppet måndag till fredag från kl 09:00 - 17:00.
 • Hur ser omboknings -och avbokningspolicyn ut?
  Om du får förhinder och inte kan dyka upp till din bokade tid så måste du boka av den senast 24 timmar innan ditt besök. Av -och ombokningar som sker mindre än 24 timmar före en planerad träningssession debiteras med fullt pris.
Boka IN:SHAPE

Få en tonad och starkare kropp på bara 6 veckor!

Upplev förvandlingen själv genom att boka en tid idag. Är du nyfiken på ansiktsbehandling istället? Läs mer om i-face här. Eller är du träningsvan och vill maxa dina resultat? Då är i-motion rätt för dig.

bottom of page