top of page

Förväntade resultat av EMS-träningEffektiv och tidseffektiv träning

Om du letar efter en träningsmetod som är både effektiv och tidseffektiv, då är WB-EMS något för dig. Denna teknik stimulerar alla stora muskelgrupper samtidigt, vilket innebär att dina träningspass kan vara korta men ändå intensiva och skonsamma för lederna. Men vilka resultat kan du egentligen förvänta dig? Låt oss dyka djupare in i det.

Rekommenderad träningsfrekvens

För att få ut det mesta av WB-EMS rekommenderar vi att du tränar två gånger per vecka. Detta överstiger de nationella riktlinjerna för styrketräning och inkluderar även en stor del av din aerobiska träning. Naturligtvis beror detta på dina övriga aktiviteter under veckan. Om du redan gör andra träningsformer som Pilates, gruppträning eller t.ex padel så kan en WB-EMS-session per vecka vara tillräcklig.

Så mäts framstegen

Vi följer våra kunders framsteg noggrant. Vid programmets start och var åttonde session tar vi med imotion ibody kroppskompositionsutrustning samt omkretsmätningar. iBody låter oss mäta kroppsfett, vätska/vatten, muskel och benmassa, medan omkretsmätningar visar förändringar i storlek runt kroppsdelen. Målet är att se minskning i kroppsfett och förändringar i muskelmassa.

Förväntade resultat på kort tid

Du kan förvänta dig att se förändringar i kroppssammansättningen inom åtta sessioner av WB-EMS. Ett exempel från verkligheten: trots några missade mättillfällen såg vi positiva förändringar i varje mätt område efter bara fem sessioner med en klient. Så, inom åtta sessioner borde du definitivt märka skillnad. På bara fyra veckor har våra klienter i genomsnitt förlorat 3-5% kroppsfett och minskat sitt bukomfång med 2-3cm. Andra kunder har minskat i klädstorlek från 42-44 till 36-38 på 6 veckor 

Individuella skillnader

Det är viktigt att komma ihåg att resultaten varierar från person till person, även om träningen är densamma. Många faktorer påverkar dessa fysiologiska processer, men trenden är tydlig: WB-EMS hjälper dig att förlora kroppsfett samtidigt som du bibehåller eller ökar muskelmassan.


EMS-träning är ett kraftfullt verktyg för att bli starkare, bibehålla muskelmassa och minska kroppsfett. Med två 25-minuters sessioner per vecka kan du förvänta dig synliga resultat inom en månad. Oavsett om du är nybörjare eller träningserfaren, kan WB-EMS hjälpa dig i din fitnessresa.

 

 

25 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page